High tea/wine in Maastricht

Bij Brandsøn kan je ongelimiteerd genieten. Samen tafelen is toch het fijnste wat er is? Of je dat nu doet met een heerlijke high tea of high wine – alles is mogelijk bij Brandsøn.

High tea in Maastricht

Bij Brandsøn kun je genieten van een heerlijke high tea in Maastricht. Voor 28 euro per persoon krijg je verschillende zoete en hartige gerechten. Je hebt onbeperkte keuze uit onze luxe Newby Tea. Niet zo’n theeleut? Onze high tea in Maastricht is ook beschikbaar met koffie in plaats van thee. High tea’en bij Brandsøn is ideaal als leuke groepsactiviteit. Ontvangst is tot 15:00 uur, want vanaf 17:00 uur hebben we de tafels weer nodig voor diner. Kom je naar Brandsøn voor een high tea in Maastricht? Reserveer dan wel even van tevoren.

High wine in Maastricht

Brandsøn biedt ook een lekkere high wine in Maastricht aan. Geniet van drie verrassende wijnen in combinatie met verschillende bar bites op onze Brandsøn Plank. Van de high wine geniet je al voor 26,50 euro per persoon. Reserveren is wenselijk, maar hoeft niet. Onze high wine is namelijk de hele dag beschikbaar!

Bar met wijnglazen

Eten

Klinkt heerlijk, niet? Zo’n uitgebreide high tea/wine in Maastricht. Bij Brandsøn zijn de mogelijkheden eindeloos! Wat dacht je namelijk van fine dining, uitgebreid lunchen (óók zakelijk), een heerlijke sunday brunch of private dining? Je bent ook meer dan welkom om aan te schuiven aan onze chef’s table. Daar neem je een kijkje in onze keuken en krijg je onze beste gerechten in zes gangen voorgeschoteld. Reserveer snel!

Direct reserveren

Wijnglas Brandson

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer een tafel of schuif aan aan onze exclusieve chef's table...

Brunch

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Inrichting restaurant Brandsøn

Sunday Brunch

Easy like a sunday morning... Elke zondag tussen 11:00 en 15:00 uur kan je bij ons terecht voor een heerlijke brunch!

Bar bij Brandsøn brasserie Maastricht

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Brandson-restaurant

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson