Private dining Maastricht

Brandsøn is dé plek in Maastricht voor private dining op maat. Maak het zo speciaal als je wilt voor jou en je partner of met je beste vrienden. Maar ook voor bedrijven, groepen of in combinatie met vergaderingen en presentaties. Brandsøn heeft een passend arrangement voor elke gelegenheid. De mogelijkheden voor private dining in Maastricht zijn eindeloos!

Private dining in Maastricht wordt geheel op maat door ons geregeld. Met de beste service en lekkerste gerechten wordt het ongetwijfeld een geslaagde avond! Moeten we rekening houden met voorkeuren, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen altijd ons best om aan jouw wensen te voldoen!

Eten

Bij Brandsøn geniet je tijdens private dining van heerlijke, vers gemaakte gerechten. Je kan zelf je ideale menu samenstellen. Ben je gek op verrassingen? Dan kan onze chef ook een verrassingsmenu voor jullie bereiden. En private dining in Maastricht is natuurlijk pas compleet met de juiste cocktail. Waar je ook voor kiest, in onze dining room zit je altijd op de eerste rang!

Private Dining Maastricht Bij Brandson

Dining together

 

Private dining in Maastricht klinkt natuurlijk fantastisch. Maar bij Brandsøn zijn er nog veel meer mogelijkheden! Wat dacht je van à la carte dineren, uitgebreid lunchen (óók zakelijk) aan onze grote familietafel middenin de zaak of een luxe high wine? Reserveer snel of mail naar info@brandsonmaastricht.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

 

Reserveren

Private Dining Bij Brandson In Maastricht

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer snel een tafel of neem een plaatsje aan onze mooie bar.

Diner

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Wine Wednesdays

Wine Wednesdays

High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high wine. Drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

High Wine

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson