Brunchen in Maastricht

Proef het leven bij Brandsøn! Hoe doe je dat nu beter dan door heerlijk te brunchen in Maastricht? Stralend met je gezicht in de zon op ons terras, met een glas sinaasappelsap of champagne in de hand, genietend van de hapjes op tafel. Niks aan je hoofd, terwijl je smaakpapillen volop verwend worden. Je bent iedere zondag welkom bij Brandsøn om uitgebreid te brunchen in Maastricht tussen 11:00 en 15:00 uur. Wat je onder andere van onze uitgebreide sunday brunch kan verwachten?

  • Verse sap, koffie en thee
  • Deens gebak en toast met jam en boter
  • Vers fruit
  • Huisgemaakte granola en yoghurt
  • Blueberry pancakes, wafels en/of ei bereid naar keuze

Brunchen in Maastricht kan al voor 29 euro per persoon. Schuif jij ook aan? Vermeld dan even bij je reservering dat je graag gebruik maakt van onze sunday brunch!

Eten

Natuurlijk is niks lekkerder dan brunchen in Maastricht, easy like a sunday morning. Bij Brandsøn zijn de mogelijkheden echter eindeloos! Wat dacht je van echt fine dining, uitgebreid lunchen (óók zakelijk), een luxe high tea of high wine en private dining? Je bent ook meer dan welkom om aan te schuiven aan onze chef’s table. Daar neem je een kijkje in onze keuken en worden onze beste gerechten voorgeschoteld.

Brunch

Reserveren brunchen in Maastricht

Verzekerd zijn van je plek bij Brandsøn? Reserveer nu jouw tafel. Heb je voorkeur voor een bepaalde ruimte of een menu? Moeten we rekening houden met allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen ons uiterste best om aan de wensen van onze Brandsøn-familie te voldoen!

Direct reserveren

Brandson-restaurant

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer een tafel of schuif aan aan onze exclusieve chef's table...

Brunch

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Inrichting restaurant Brandsøn

High Tea / High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high tea of high wine. Onbeperkt thee of drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

Muntthee bij de brunch in Maastricht

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Brandson-restaurant

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson