Restaurant Manager bij Brandsøn Maastricht

Functieomschrijving en werkzaamheden

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een ervaren Restaurant Manager, die gewend is om op Brandsøn niveau te werken, maar ook de druk van een volgeboekt restaurant aankan.

Je bent flexibel en hebt een “24/7” mentaliteit, oog voor detail, bent initiatiefrijk en goede service verlenen staat hoog op jouw prioriteitenlijst. Je hebt een horeca achtergrond met een vergelijkbare functie en doordat je het vak in de vingers hebt, weet je jouw collega’s op een prettige manier te motiveren om op Brandsøn niveau service te bieden. Maar je werkt wel onder het motto: ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ en laat zien hoe het moet.
De verantwoordelijkheden van de Restaurant Manager omvatten het bewaken van de algemene kosten en de kwaliteitsdoelen van het restaurant. Ook zorgt de Restaurant Manager voor een efficiënte bediening en handhaaft hoge normen op het gebied van productiviteit, kwaliteit en klantenservice.
Om succesvol te zijn in deze rol, heb je managementvaardigheden en ervaring op het gebied van reserveringsverwerking en het runnen van de lunch en diner.

Werkzaamheden:

  • Coördineert de dagelijkse uitvoering van werkzaamheden van de bedienende brigade in het restaurant
  • Draagt zorg voor een hoogwaardige- en gastgerichte service en een optimale gastvrijheidsbeleving
  • Voert open overleg met de keukenbrigade om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen
  • Draagt, zo nodig, voor een adequate klachtenbehandeling
  • Is ondersteunend in een adequate en kostenbewuste inkoop van wijnen, dranken en overige
    restaurantbenodigdheden
  • Beheert goederen, middelen en apparatuur binnen het eigen aandachtsgebied en doet tijdig voorstellen ter vervanging en/of onderhoud
  • Stelt procedures en werkinstructie op binnen het eigen aandachtsgebied en ziet toe op de naleving hiervan.
  • Het begeleiden van en aansturen van de bedienende brigade op motiverende wijze en “lead by example”
  • Het begeleiden van stagiair(e)s

Profiel werknemer

Kennis en vaardigheden:

    • MBO+/HBO werk- en denkniveau met relevante opleiding binnen het vakgebied
    • Kennis van de ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied
    • Heeft kennis van het serviceniveau, kan deze kennis adequate overdragen aan de
      medewerkers. Met andere woorden: kennis van omgangsvormen, serveerkunde en bedieningsvaardigheden in de breedste zin van het vakgebied
    • Gedegen kennis van combinaties van wijn en spijs
    • Vaardigheid in het correct optreden met gevoel voor verhoudingen zowel naar gasten als naar
      medewerkers
    • Managementvaardigheden op operationeel niveau
    • Uitstekende kennis van de Engelse- en Nederlandse taal

Competenties:

  • Samenwerken
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Gastgerichtheid
  • Situationeel leidinggeven
  • Initiatief
  • Aanpassingsvermogen
  • Stressbestendigheid
  • Plannen en organiseren

Wat bieden wij

Eerlijk is eerlijk, werken bij Brandsøn betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Daarnaast bieden wij jou een uitdagende en vooral afwisselende baan! Je komt te werken in een dynamische omgeving met een vriendelijke en informele werksfeer. Het is een
zelfstandige functie met passende verantwoordelijkheden.

Als jij meedoet, wordt jouw harde werken door ons beloond met:

  • Salaris op basis van kennis en ervaring
  • Deelname aan trainingsmogelijkheden
  • Startdatum; zo snel mogelijk

Als je cv het juiste bevat voor deze vacature, dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken?

Solliciteer via onderstaande formulier!

    Solliciteer nu direct!






    Upload hier jouw CV (max 12mb)

    *Verplichte velden