Sales & marketing medewerker (24-38 uur)

Wil jij werken als Sales & Marketing medewerker en heb jij affiniteit met de horeca?

Dit is je kans! Voor ons mooie restaurant, gelegen aan de Maas, zijn wij opzoek naar iemand die ons team komt versterken op het gebied van Sales & Marketing.

In het hart van Maastricht aan de bruisende Maas ligt sinds 2018 ons restaurant Brandsøn. Wij werken in een team van 25 collega’s die dag in dag uit hard werken om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Naast de reguliere zitplaatsen in ons restaurant beschikken we over een moderne en indrukwekkende bar, een private-dining ruimte en een luxe terras.

In jouw nieuwe functie is geen dag hetzelfde. Zo ben je het ene moment bezig met het creëren van content voor onze socials en het andere moment houd je je bezig met groepsreserveringen. Daarnaast kun je je commerciële skills kwijt in het contacteren van nieuwe klanten. Een greep uit de verdere werkzaamheden:

 • Jij regelt het reserveringsproces van groepen; dit houdt onder andere in dat je de reserveringen aanneemt, potentiële gasten assisteert bij het samenstellen van een geslaagd diner en doet de aftersales.
 • Voorbereiden van events
 • Jij bent telefonisch het eerste aanspreekpunt van onze gasten
 • Content creëren en posten voor onze social media kanalen
 • Jij zoekt samenwerkingen op om Brandsøn nog beter op de kaart te zetten

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij zijn een dynamische werkplek met nog veel ruimte om te groeien. Jij hebt daarin een cruciale rol. Om voor al onze gasten de optimale beleving te verzorgen doen wij een beroep op jouw eigen ideeën en creativiteit.

 • Werken wanneer en hoeveel (24-38 uur) jij wilt; dat kan zelfs vanaf ons zonnige terras!
 • Een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring. 
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: bonussen, reiskostenvergoeding en
  parkeervergunning.
 • Werken met mensen met verschillende nationaliteiten.
 • Een informele en gezellig sfeer op de werkvloer waar altijd ruimte is voor een babbeltje, grapje of drankje

Wat vragen wij van jou?
Omdat het een flexibele functie is met veel vrijheid verwachten wij van jou dat je veel eigen verantwoordelijkheid neemt. Daarbij ga je zelfstandig te werk en zie je werk liggen. Je bent proactief en bent niet bang om je mening te laten gelden.
De functie heeft een administratief karakter dus dat jij netjes en secuur kunt werken is noodzakelijk. Wij hebben veel internationale gasten, dus het is zeker nodig dat jij een woordje over de grens spreekt. Minimaal vloeiend Engels in woord en geschift.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en ben jij degene die wij zoeken? Wij komen graag in contact met je, ook als je meer informatie over de functie wilt.


Wij zijn te bereiken via info@brandsonmaastricht.nl of op 043-2012620 
Startdatum; zo spoedig mogelijk

Als je cv het juiste bevat voor deze vacature, dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken?

Solliciteer via onderstaande formulier!

  Solliciteer nu direct!


  Upload hier jouw CV (max 12mb)

  *Verplichte velden