Vergaderruimte Maastricht

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Maastricht? Dan ben je bij restaurant Brandsøn aan het juiste adres. In ons restaurant kunnen wij een geluidsdichte ruimte creëren die geschikt is voor gezelschappen van maximaal 40 personen. Je kunt bij Brandsøn onder andere terecht voor personeelsvergaderingen, presentaties of een overleg. Wij verzorgen graag een heerlijke lunch of diner voor, tijdens of na de vergadering. Naast de verschillende gerechten en hebben we ook side dishes op ons menu staan die een perfecte aanvulling vormen op de zakelijke sfeer. Kom snel langs en ervaar de sfeer van Brandsøn!

Vergaderruimte te Maastricht

De vergaderruimte bij Brandsøn in Maastricht is modern ingericht en beschikt over de benodigde faciliteiten, zoals geluid en een led-wall. Onze ruimte is geschikt voor uiteenlopende zakelijke gelegenheden. Schuif aan voor een staff meeting, overleg buiten kantoor of zelfs een teamuitje. Heb je een specifieke vraag of wil je de de vergaderruimte in Maastricht graag komen bekijken? Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.

Vergaderruimte Maastricht

Vergaderruimte met lunch of diner in Maastricht

Met onze vergaderruimte in Maastricht bieden wij plek voor gezelschappen van verschillende groottes. In de geluidsdichte ruimte kunnen jij en je collega’s, klanten of partners zakelijke bijeenkomsten bijwonen en tegelijkertijd genieten van een lunch of diner. Reserveer je de vergaderruimte van Brandsøn in Maastricht en wil je juist langer tafelen na je bijeenkomst? Ook dat is mogelijk! Breid het lunchmenu dan uit met één of twee extra gangen. Voor een snelle zakenlunch raden wij je aan om gebruik te maken van ons Business Lunchmenu. Dit is een tweegangenmenu dat we serveren binnen één uur, zodat je zo snel mogelijk weer kunt terugkeren naar je andere werkzaamheden. Brandsøn neemt je alle zorgen uit handen worden genomen. Zowel voor de lunch als voor de zakelijke faciliteiten die hierbij komen kijken.

 

Aanvullend aanbod

Brandsøn is meer dan alleen een restaurant met een vergaderruimte. We voorzien je namelijk ook graag van een lunch, high-wine of private dining. Zo kun je samen met vrienden en/of familie genieten van ons aanbod terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de Maas. Het eten van Brandsøn is een beleving, dus je kunt je verheugen op heerlijke gerechten en uitstekende service. We zien je graag in ons restaurant. Mocht je te maken hebben met allergieën, intoleranties of specifieke voorkeuren, twijfel dan niet om dat door te geven aan onze medewerkers. Reserveer hier onze vergaderruimte in Maastricht.

Vergaderruimte Maastricht

Reserveer jouw vergaderruimte in Maastricht

Wil je zeker zijn van een vergaderruimte bij Brandsøn in Maastricht voor een belangrijke meeting of presentatie? Neem dan gerust contact met ons op en om een ruimte te reserveren. Heb je specifieke voorkeuren met betrekking tot de voorzieningen of de gerechten? Laat het ons gerust weten! We gaan met alle plezier aan de slag met jouw vraag. Brandsøn doet haar best om alles naar wens te laten verlopen en een effectieve en geslaagde meeting te bieden.

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson