Lekker eten in Maastricht

Eten is beleven! Brandsøn Maastricht creëert daarom een ongetwijfeld heerlijke ervaring voor jou en je vrienden of familie. Lunch, borrel of diner: hier ben je verzekerd van lekker eten in Maastricht. Er zijn mogelijkheden genoeg: kies zelf een gerecht van ons menu of laat je verrassen door onze chef. Waar je ook voor gaat, wij stoppen liefde in al onze gerechten en onze service. Verwen je smaakpapillen en proef het leven bij Brandsøn!

Alles is mogelijk

Voor lunch is Brandsøns keuken geopend tot 16:00 uur. Kom je gezellig met een grote groep? Dan hebben we een mooi plekje voor je: de grote familietafel in het midden van onze zaak met plek voor wel twaalf gasten. Deze tafel kan je natuurlijk ook reserveren als je met een zakelijk gezelschap komt. Midden in ons restaurant kunnen wij voor gezelschappen tot 40 personen ook een geluidsdichte ruimte creëren. Alle meetingfaciliteiten, zoals geluid en een led-wall voor presentaties, zijn hierbij mogelijk.

Wij bieden ook de mogelijkheid tot een Business Lunch Menu. Dit  tweegangenmenu kan al binnen een uur geserveerd worden. Bar bites worden de hele dag geserveerd. Voor diner kan je weer vanaf 17:00 uur bij ons terecht.

Moeten we rekening houden met allergieën, intoleranties of voorkeuren? Brandsøn denkt graag met je mee. Ook vegetarisch eten is geen probleem. Bij ons kan je echt zorgeloos genieten van lekker eten in Maastricht!

Nu reserveren

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson