Over ons

Gezellig, warm, aangenaam. Van huis, maar toch thuis. Een plek waar je onder vrienden bent, waar je geniet van het leven en waar je jezelf kan zijn. Dat is Brandsøn, een bijna mythische plek die je moet ervaren en beleven. Brandsøn leeft voor lekker eten in Maastricht. Sinds onze start in 2018 inspireren we anderen en onszelf om het beste in eten naar boven te halen. Dat leverde ons heerlijke gerechten, uiteenlopende menu’s en echt goede service op. Bij Brandsøn ben je dus altijd verzekerd van een onvergetelijke middag of avond. Proef het leven!

Beleef Brandsøn

Voer een goed gesprek met gelijkgestemden en toost met ons en je gezelschap op het leven. Terwijl de oeroude Maas aan je voorbij stroomt en de Romeinse geschiedenis onder je voeten voelbaar is, waakt ons ‘huismonster’, de Mosasaurus, als gastheer over jouw welzijn. Ervaar het zelf!

Lekker eten in Maastricht bij Brandsøn

Oprecht en écht lekker eten in Maastricht, dat is ons doel bij Brandsøn. Recht aan de Maas, nabij de Sint Servaasbrug, worden de beste gerechten bereid en geserveerd door onze medewerkers, altijd met een glimlach op hun gezicht. We zijn maar wat trots op ons mooie restaurant in Maastricht, en dat zie én proef je. Met een Scandinavische sfeer en invloeden van over de hele wereld kan je bij ons op alle mogelijke manieren puur genieten. Kom binnen en waan je bij ontvangst aan de grote bar in Montreal. Hier leg je contact met goed gezelschap; wie weet ontmoet je hier wel nieuwe vrienden. Voor diner kan je aanschuiven in de grotere, maar intieme ruimte en ervaar je Scandinavië overal om je heen. Hier is het gezellig, warm en aangenaam. Even verderop is er ook nog plaats voor (zakelijk) private dining. Stel je eigen menu samen, leun gerust achterover en geniet volop van lekker eten in Maastricht.

Tafels met zicht op open keuken

Reserveer jouw tafel

Verzekerd zijn van je plek bij Brandsøn? Reserveer nu jouw tafel. Heb je voorkeur voor een van onze ruimtes of een bepaald menu? Zijn er andere wensen? Laat het ons weten. Wij doen altijd ons best om aan jouw wensen te voldoen!

Toost op het leven, bij Brandsøn, samen met Brandsøn. Join the Brandsøn family. Enjoy life together!

Direct reserveren

Brandson-restaurant

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson