Zakelijke lunch en diners

Brandsøn Maastricht ontvangt jullie graag voor een zakelijke lunch of business diner. We hebben genoeg ruimte voor grotere groepen en zijn gespecialiseerd in het snel op tafel krijgen van een uitgebreide en kwalitatieve zakelijke lunch of diners. Schuif aan bij Brandsøn voor een staff meeting, overleg buiten kantoor of zelfs een teamuitje. Voor een snelle zakelijke lunch raden wij ons Business Lunchmenu aan. Dit tweegangenmenu wordt al binnen een uur geserveerd, zodat je snel weer verder kan met je dagelijkse werkzaamheden. De zakelijke lunch kan voor de lange tafelers ook uitgebreid worden met één of twee extra gangen.

Private dining zakelijk

Een zakelijke lunch is één ding, maar bij Brandsøn kan je ook terecht voor private dining. Jij en je collega’s, klanten of partners zijn meer dan welkom voor een zakelijke bespreking onder het genot van een op maat geserveerd diner. Natuurlijk kan je aanschuiven aan onze grote familietafel met plek voor wel twaalf personen, maar we begrijpen dat het ook prettig kan zijn om je even af te zonderen van onze andere gasten. Heb je dus voorkeur voor een bepaalde ruimte? Zijn er allergieën, intoleranties of andere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden? Laat het even weten tijdens je reservering en we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat.

Lees meer

Restaurant Brandsøn

Reserveren zakelijke lunch of private dining

Reserveer nu jouw tafel om verzekerd te zijn van een zakelijke lunch bij Brandsøn. Wil je graag aan onze mooie stamtafel zitten? Vermeld dit dan bij je reservering. Er kunnen in maximaal 12 personen aan de ovale tafel plaatsnemen. Perfect voor een jubileum, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid!

Direct reserveren

Doorkijkje bij Brandsøn