Zakelijke mogelijkheden

Brandsøn Maastricht ontvangt jullie graag voor een zakelijke gelegenheid. Een lunch of business diner is maar één van de mogelijkheden.

We hebben verschillende ruimtes voor grotere groepen en zijn gespecialiseerd in een uitgebreide en kwalitatieve zakelijke lunch of diner. Schuif aan bij Brandsøn voor een staff meeting, overleg buiten kantoor of zelfs een teamuitje. We hebben alle faciliteiten in huis. Wenst u een (in)formele presentatie te geven, ook dat is mogelijk. Onze private dining ruimte beschikt over een tv-scherm en een gekoppeld geluidssysteem. Zo kunt u in alle privacy gebruik maken van deze mooie ruimte.

Voor een snelle zakelijke lunch raden wij ons Business Lunchmenu aan.
Dit tweegangenmenu wordt al binnen een uur geserveerd, zodat je snel weer verder kan met je dagelijkse werkzaamheden. De zakelijke lunch kan voor de lange tafelers ook uitgebreid worden met één of twee extra gangen.

Een zakelijke lunch is één ding, maar bij Brandsøn kan je ook terecht voor private dining. Jij en je collega’s, klanten of partners zijn meer dan welkom voor een zakelijke bespreking onder het genot van een op maat geserveerd diner.

Private Dining

Brandsøn is dé plek in Maastricht voor private dining op maat. Maak het zo speciaal als je wilt voor jou en je partner of met je beste vrienden. Maar ook voor bedrijven, groepen of in combinatie met vergaderingen en presentaties. Brandsøn heeft een passend arrangement voor elke gelegenheid. De mogelijkheden voor private dining in Maastricht zijn eindeloos!

Natuurlijk kan je aanschuiven aan onze grote familietafel met plek voor wel twaalf personen, Perfect voor een jubileum, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid! Maar we begrijpen dat het ook prettig kan zijn om je even af te zonderen van onze andere gasten. Heb je dus voorkeur voor een bepaalde ruimte? Geef dit aan bij je reservering en we bekijken samen de mogelijkheden.

Stamtafel Brandsøn

Dining together

Private dining in Maastricht wordt geheel op maat door ons geregeld. Met de beste service en lekkerste gerechten wordt het ongetwijfeld een geslaagde avond! Moeten we rekening houden met voorkeuren, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen altijd ons best om aan jouw wensen te voldoen!

Zijn er allergieën, intoleranties of andere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden? Laat het even weten tijdens je reservering en we zorgen ervoor dat je een onvergetelijke avond tegemoet gaat.

Direct reserveren

Brandsøn Tafel 21 22 23 Brandsøn Private Met Wijnstation