Lunchen in Maastricht

Aanschuiven bij Brandsøn is meer dan alleen lunchen in Maastricht. Eten is beleven – daarom kan je van ons heerlijke gerechten, goede service en altijd een stapje extra verwachten. Ons lunchmenu bestaat onder meer uit goed belegde sandwiches, lekkere maaltijdsalades en huisgemaakte soepen. Weet je niet waar je zin in hebt? Je kan je ook laten verrassen door onze chef! Tot 15:30 uur kan je bij Brandsøn lunchen in Maastricht. Vanaf dan serveren wij de lekkerste bar bites tot we de keuken om 17:00 uur weer openen voor diner.

Business lunchen in Maastricht

Zakelijk lunchen in Maastricht? Ook dat is mogelijk bij Brandsøn. Al binnen een uur kan er een op maat verzorgd tweegangenmenu op tafel staan. Op reservering serveren wij ook drie- en viergangenmenu’s, waarbij je de keuze hebt uit twee of drie verschillende gerechten per gang. We vinden het ook gezellig als je met een groot gezelschap komt lunchen in Maastricht. Middenin het restaurant staat onze grote familietafel met plek voor maar liefst twaalf gasten! Deze tafel is natuurlijk ook geschikt voor de formelere gelegenheden en business lunches. Wil je verzekerd zijn van je plek bij Brandsøn? Reserveer dan nu je tafel. Heb je voorkeur voor een bepaalde ruimte of menu? Moeten we rekening houden met allergieën, intoleranties of andere voorkeuren? Laat het ons weten. Wij doen altijd ons best om aan de wensen van onze Brandsøn-familie te voldoen!

Lange gedekte tafel bij Brandsøn

Lunchkaart

Onze keuken is tot 15:30 geopend voor de lunch. Daarna bent u van harte welkom om bijvoorbeeld te genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!

Appetizers

Edamame boontjes
4,5

6 Zeeuwse Creuse oesters
19

Charcuterie / Livarano / Mortadella-truffel / jamon Iberico
12

Smørrebrød – tot 22:00

Smørrebrød plate to share / makreel / pastrami / avocado/ roomkaas 
18 (supplement gerookte zalm: 2,-)

Avocado / gepocheerd ei / salade
supplement gerookte Noorse zalm (+2,5)
8,5

Clubsandwich / kippendij / cocktailsaus / spek / tomaat
12

Steak tartaar / Asian style / gember / sesam
12

Garnalenkroketten / Hollandse garnalen / kreeftenmayonaise
16

Brandsøn burger / brioche / cheddar / truffelmayo / frietjes
16

Salades

Caesarsalade / kip / parmezaan / little gem / ansjovis
15

Vis- en zeevruchtensalade / grapefruit / ansjovis / kruiden-citrusvinaigrette
15

Buratta / pomodoritomaat (V)
14,5

Soepen

Bouillabaisse / rouille
13

Gazpacho
6,5

Warm

Ravioli / ricotta / spinazie (V)
24

Gamba’s / zeevruchten / paella
26

Lunchgerecht salade Dineren bij Brandson

Eten

Lunchen in Maastricht kan natuurlijk overal, maar waarom kies je voor Brandsøn? Wij halen onze energie uit het enthousiasme van onze gasten. Die glimlach, dat compliment, het genot van écht goed lunchen in Maastricht! Daarom zullen wij altijd dat stapje extra zetten. Die passie voor onze gasten vind je bij ons terug. Naast een goede lunch kan je ook bij ons aanschuiven voor fine dining, sunday brunch, een luxe high tea of high wine en private dining.
Wanneer zien we jou?

Direct reserveren

Bar met opgedekte tafel

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer een tafel of schuif aan aan onze exclusieve chef's table...

Brunch

Sunday Brunch

Easy like a sunday morning... Elke zondag tussen 11:00 en 15:00 uur kan je bij ons terecht voor een heerlijke brunch!

Bar bij Brandsøn brasserie Maastricht

High Tea / High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high tea of high wine. Onbeperkt thee of drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

Muntthee bij de brunch in Maastricht

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Brandson-restaurant

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson