Lunchkaart
Onze keuken is op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. We serveren dan onze lunchkaart, onze dinerkaart, maar u kunt ook genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!
Appetizers
Smaakexplosies ‘amuse-bouche’
9
Desembrood / roomboter “Camarque” / humus / olijventapenade
8,5
Iberico / Joselito / Declared the best ham in the world / 100 gram
29
Kaviaar Perle Imperial (10gram) / blini / crème fraiche
38
Gillardeau oester
per stuk / half dozijn
6,5 / 36
Olijf / 3 verschillende soorten / Gordal – Leccino – Marmara
9
Salades
Salade / asperges / groene groentes (v)
19
Salade / Noordzee garnalen / sardines / daslook / Parmezaan
24
Salade / rundercarpaccio / rucola / walnoot / romesco
20
Lunch menu
2 gangen 34,- / 3 gangen 45,-
Voorgerecht
Asperge / vinaigrette / charlotte / pesto / kropslahart (v)
*
Zeeuwse Yellowtail Kingfish / salmorejo / croutons / tomaat / kwartelei
*
Steak tartaar / ossenhaas / Puy linzen / Griekse yoghurt / spinazie
Hoofdgerecht
Asperge / krieltjes / scharrelei / botersaus / peterselie (v)
Supplement gekookte hooiham (+6)
*
Dorade / pisto manchego / pimento de padron / zoete pepers / aubergine
*
Kalfsrug / roseval / laurier / romesco / witlof / asperge
Dessert (optionele 3e gang)
‘Madagascar’ chocolade ganache / passievrucht / mango sorbet / frambozencoulis
*
5 soorten kaas / appelstroop / rogge-krentenbrood (+ 6,-)
À la carte menu
Voorgerechten
Kreeft / asperge / kervel / rouille
34
Asperge / vinaigrette / charlotte / pesto / kropslahart (v)
22
Bisque / kreeft / basilicumolie / croutons
26
Steak tartaar / ossenhaas / Puy linzen / Griekse yoghurt / spinazie
22
Hoofdgerechten
Ravioli / doperwtjes / munt / tuinboontjes / peultjes / Vichyssoise (v)
28
Asperge / krieltjes / scharrelei / botersaus / peterselie
29
Supplement gekookte hooiham +6
Dorade / pisto manchego / pimento de padron / zoete pepers / aubergine
29
Hele kreeft / gegratineerd
54
Gebakken kalfshartzwezerik met Béarnaisesaus
39
Supplement gebakken ganzenlever +14
Tournedos / spiced peppers / paddenstoelen / Madeira- of Bearnaisesaus
38
Supplement gebakken ganzenlever +14
Sides
Salade mesclun met radijs, tomaat en pompoenpitten
6
Verse linguine / rode peper / citroen
6
Verse frites
5,5
Zoete aardappel friet
6,5
Nagerechten
5 soorten kaas / appelstroop / rogge-krentenbrood
17
Amandelbisquit / pralinéparfait / karamel-ijs
14
‘Madagascar’ chocolade ganache / passievrucht / mango / framboos
14
Dame blanche / chocoladesaus / vanille-ijs
14