Lunchkaart
Onze keuken is op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. We serveren dan onze lunchkaart, onze dinerkaart, maar u kunt ook genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!
Sandwiches | Salade | Soep
Pan Tumaca – toast / tomaat / manchego / serrano
14
Eggs benedict – gepocheerde eieren / mousselinesaus / zalm
16
Eggs benedict – gepocheerde eieren / mousselinesaus / spek
15
Salade vis – Noordzee garnalen / sardines / daslook / Parmezaanse kaas
24
Gazpacho – koude tomatensoep / olijfolie / gekookt ei / croutons
12
Lunch menu | 2 -gangen 34 / 3-gangen 45 / 4 -gangen 56
Voorgerecht
Zeeuwse Yellowtail Kingfish ‘Tarator’ / dille / komkommer / Bulgaarse yoghurt
*
Steak Americain / ossenhaas / tartaarsaus / kwartelei
*
Kruidige groente salade / vinaigrette / peultjes / sugar snaps / avocado (v)
Tussengerecht (4de gang)
Ravioli / groene asperge / tomaat / prei
*
“Arróz negro” zwarte paella / saffraan / gamba / garnaal / mosselen / inktvis
Hoofdgerecht
Filet mignon / ossenhaas / paprika / mais-kummel / bospeen / beukenzwam
*
Dorade / escabeche / aardappel revolcona / paprika / romesco
*
Gegratineerde tomaat / pisto manchego / parmezaan / pimiento de padron / orzo
Dessert
Framboos tartelette / blauwe bes sorbet / aardbeienmousse
*
5 soorten kaas / appelstroop / rogge-krentenbrood (+ 6,-)
À la carte menu
Plateau fruits de mer
Langoustine / ½ kreeft / Fine de Claires oesters / scheermessen / gamba / Noordzee krab / mosselen / rouille / aïoli
79
Voorgerechten
Kruidige groente salade / peultjes / sugar snaps / avocado mousse
19
Steak Americain / ossenhaas / tartaarsaus / kwartelei
19
Zeeuwse Yellowtail Kingfish ‘Tarator’ / dille / komkommer / Bulgaarse yoghurt
24
½ kreeft / koud geserveerd / traditioneel / mayonaisse / citroen
28
Bisque / kreeft / basilicumolie / croutons
26
Salade van kreeft / groene groenten / saffraan / veldsla
34
Hoofdgerechten
Gegratineerde tomaat / pisto Manchego / parmezaan / pimento de padron / orzo (v)
24
Gebakken kalfshartzwezerik / Béarnaise saus
39
Tournedos / spiced peppers / paddenstoelen / Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus / escabeche / aardappel revolcona / paprika / romesco
32
Gebakken zeetong / roseval / peterselieboter / citroen
45
Zeeduivel / mosterd / courgette / bataat / koolraap / citroen
29
“Arróz negro” zwarte paella / saffraan / gamba / garnaal / mosselen / inktvis
29
Hele kreeft / gegratineerd / mousseline / Parmezaanse kaas
54
Sides
Salade mesclun met radijs, tomaat en pompoenpitten
Roseval / paprika / knoflook
Verse frites
Zoete aardappel friet
5.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas / appelstroop / noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit / pralinéparfait / karamel-ijs
14
Framboos tartelette / blauwe bes sorbet / aardbeienmousse
14
Dame blanche / chocoladesaus / vanille-ijs
14