Lunchkaart
Onze keuken is op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. We serveren dan onze lunchkaart, onze dinerkaart, maar u kunt ook genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!
Sandwiches | Salade | Soep
Pan tumaca | desembrood | tomaat | serrano |manchego | 14.5
Eggs Benedict | gepocheerde eitjes | mousseline saus | 16.5
met gerookte zalm of gebakken spek
Salade confite de canette | eendebout | linzen | basilicum | brood | 21
Petit bouillabaisse | zeevruchten | rouille | saffraa | brood | 24
Bisque – kreeft |basilicumolie | croutons | 28
Lunch menu | 2 -gangen 35 | 3-gangen 48
Voorgerecht
Steak Americain | ossenhaas | vinaigrette | kwartelei
*
2 bereidingen van Schotse zalm | little gem | avocado | muntolie | rettich
*
Couscous | oerbiet | pittige groene boontjes | frisee (v)
Hoofdgerecht
Filet mignon | boerenkool | bimi | witlof | zwarte peper kwarksaus
*
Skrei | bataat | koriander | basilicum | kikkererwt | limoen | roseval tonnato | kappertjes
*
Ravioli | geitenkaas | gele paprika | aubergine | roze peper | groene peper | sjalotjes (v)
Dessert
Brownie | witte chocoladezalf | mirabelle roomijs | passievrucht-vijg-tartelette
*
Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)
À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
22
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
28
Plateau fruits de mer
Langoustine | ½ kreeft | 2 Gillardeau oesters | scheermessen | gamba | Noordzee krab mosselen | rouille | aïoli
79
Voorgerechten
Couscous | oerbiet | pittige groene boontjes | frisee
19
Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas | kwartelei
21
2 bereidingen van Schotse zalm | little gem | avocado | muntolie | rettich
24
Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
28
Salade van kreeft | witlof | saffraan
34
Hoofdgerechten
Confit de canette | gekonfijte eendenbouten | zuurkool | bladselderij-saus
29
Gnocchi | beukenzwam | pastinaak | parmezaan | verse zwarte wintertruffel (v)
36
Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45
Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus | pompoen | saffraan | koriander |courgette
34
Skrei | bataat | koriander | basilicum | kikkererwt | limoen | roseval tonnato | kappertjes
32
“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31
Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
54
Sides
Salade mesclun met radijs | tomaat | pompoenpitten
Roseval | paprika | knoflook
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15
Brownie | witte chocoladezalf | mirabelle roomijs | passievrucht-vijg-tartelette
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14