Lunchkaart
Onze keuken is op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. We serveren dan onze lunchkaart, onze dinerkaart, maar u kunt ook genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!
Sandwiches | Salade | Soep
Pan tumaca | desembrood | tomaat | serrano | manchego | 16
Toast Sardines Delphine | tonnato | veldsla | 21
Eggs Benedict | gepocheerde eitjes | mousseline saus | 16.5
met gerookte zalm of gebakken spek
Salade fruits de mer | gerookte zalm| Noorse garnalen | mossellen| brood | 26
Petit bouillabaisse | zeevruchten | rouille | saffraan | brood | 24
Bisque – kreeft |basilicumolie | croutons | 28
Salmorejo | koude tomatensoep | croutons | olijfolie | gepocheerde kwarteleitjes | 14| croutons | 28
Lunch menu | 2 -gangen 35 | 3-gangen 48
Voorgerecht
Steak Americain | ossenhaas | vinaigrette | kwartelei
*
Zeeuwse Yellowtail Kingfish | salmorejo | citroen-olijfolie | bosui | croutons
*
Cantaloupe | basilicum | watermeloen | vijgen |pompoenpit | tomaat
Hoofdgerecht
Kalfsrug | bloemkool | curry | dragonsaus | rosti | peterseliewortel | melousse ajuintjes *
Dorade | groene asperges | bataat | kikkererwt | escabeche
*
Ravioli | tomaat | mozzarella | basilicum | gedroogde tomaat
Dessert
Tartelette framboos | blauwe bessen sorbet | aardbeienmousse
*
Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)
À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
26
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
29
Grand plateau fruits de mer
4 langoustines | ½ kreeft | Noordzee krabpoot | 2 Gillardeau oesters | 4 gamba’s | mosselen | garnalen | 6 half shell mosselen | rouille | aïoli
89
Cantaloupe | basilicum | watermeloen | vijgen | pompoenpit | tomaat
19
Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas | kwartelei
21
Zeeuwse Yellowtail Kingfish | salmorejo | citroen-olijfolie |bosui | croutons
24
Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
29
Kreeft | quinoasalade|veldsla
34
Hoofdgerechten
Ravioli |tomaat | mozzarella | basilicum | gedroogde tomaat
29
Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45
Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus | parmentier | paprika-olie | pimientos de padron | Jamón Iberico
36
Zeetong I peterselie-boterjus | citroen | roseval |quinoasalade
45
“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31
Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
56
Sides
Salade mesclun met radijs | tomaat | pompoenpitten
Gebakken roseval
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15
Tartelette framboos | blauwe bessen sorbet | aardbeienmousse
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14