High wine in Maastricht

Gezellig, warm, aangenaam. Van huis, maar toch thuis. Een plek waar je onder vrienden bent, waar je geniet van het leven en waar je jezelf kan zijn. Reserveer nu een High Wine en kom genieten van het leven bij Brandsøn.

Geniet van drie verrassende wijnen in combinatie met verschillende bites. Van de high wine geniet je al voor 32,50 euro per persoon. Onze high wine is enkele dag te reserveren. Reserveren is wel nodig.

Direct reserveren

High wine in Maastricht

Bij Brandsøn kan je ongelimiteerd genieten. Samen tafelen is toch het fijnste wat er is? Of je dat nu doet met een heerlijke high wine – alles is mogelijk bij Brandsøn.

Direct reserveren

High Wine Aan De Bar

Eten

Klinkt heerlijk, niet? Zo’n uitgebreide high wine in Maastricht. Bij Brandsøn zijn de mogelijkheden eindeloos! Wat dacht je namelijk van fine dining, uitgebreid lunchen (óók zakelijk) of private dining? Reserveer snel!

Direct reserveren

Maximaal Genieten Van Een High Wine

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer snel een tafel of neem een plaatsje aan onze mooie bar.

Diner

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Wine Wednesdays

Wine Wednesdays

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Private Dining

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson