High wine in Maastricht

High wine in Maastricht

Bij Brandsøn kan je ongelimiteerd genieten. Samen tafelen is toch het fijnste wat er is? Of je dat nu doet met een heerlijke high wine – alles is mogelijk bij Brandsøn.

Brandsøn biedt ook een lekkere high wine in Maastricht aan. Geniet van drie verrassende wijnen in combinatie met verschillende bites. Van de high wine geniet je al voor 29,50 euro per persoon. Reserveren is wel nodig. Onze high wine is te reserveren tot 18:00 uur

Bar met wijnglazen

Eten

Klinkt heerlijk, niet? Zo’n uitgebreide high wine in Maastricht. Bij Brandsøn zijn de mogelijkheden eindeloos! Wat dacht je namelijk van fine dining, uitgebreid lunchen (óók zakelijk) of private dining? Je bent ook meer dan welkom om aan te schuiven aan onze chef’s table. Daar neem je een kijkje in onze keuken en krijg je onze beste gerechten in zes gangen voorgeschoteld. Reserveer snel!

Direct reserveren

Wijnglas Brandson

Diner

Voor echt fine dining zit je goed bij Brandsøn. Reserveer een tafel of schuif aan aan onze exclusieve chef's table...

Diner

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Sunday Brunch

Easy like a sunday morning... Elke zondag tussen 11:00 en 15:00 uur kan je bij ons terecht voor een heerlijke brunch!

Sunday Brunch

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Private Dining

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson