À la carte menu
Shared appetizers | start your diner sharing
Caviaar Berlin | blini’s |creme fraiche 29
Zuurdesem brood | Camarque roomboter 6.5
Tonijn tataki | ponzu | wakame | edamame 14
Pimientos de Padron | zeezout 6.5
Hummus | geitenkaas 8.5
Hachee | rund | brioche | eidooier 12.5
Boneless ribs | thaise marinade 14
Calamari | gefrituurd | aïoli | limoen 9.5
Arancini | mozzarella | tomaat | 2 stuks 9.5
Zalmtartaar | bieslook | guacamole 11
Terrine van ree | foie gras | vijgen | brioche 12
Holtkamp garnalencroquetten | 2 stuks 12
Hachee | rund | brioche | eidooier 12.5
Boneless ribs | thaise marinade 14
Gamba al ajillo | 3 stuks 14
Oesters | Fine de Normandie
per stuk | vinaigrette 4.5
half dozijn | vinaigrette 24
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 16
Oesters | Zeeuwse platte
per stuk | vinaigrette 5.5
half dozijn | vinaigrette 29
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 19
Hoofdgerechten
Cote à los | Belgisch blauw | 2 pers | 800 gr | chimichurri 85
Kalfswang | bataat | paddenstoel | spruitjes | rode wijn saus 29
Tournedos | grain-fed | wortel pastinaak | haricots verts| jus 32
Tournedos Rossini | ganzenlever | verse truffel | brioche | jus 45
Ravioli | tomaat | mozzarella | basilicum | gedroogde tomaat 25
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel 26
Dorade | asperges | bataat | kikkererwt | beurre blanc 29
Zeetong | à la meunière | krieltjes | citroen 45
Sides
Verse herfst truffel
Salade mesclun | radijs | tomaat
Verse frites met mayonaise
Zoete aardappel friet
Gebakken krieltjes
Gebakken ganzenlever
Kaviaar supplement |10 gr
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood 17
Panna cotta | sinaasappel |witte chocolade 14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs 14
Keuzemenu (3 of 4 gangen)
Onze chef mag helemaal losgaan bij het Brandsøn-menu.
Seizoensgebonden, puur en eerlijk.
2 gangen lunch menu 34,-
3 gangen menu 52,-
4 gangen menu 65,-
Voorgerecht
Steak tartaar | eidooier crème | croutons | frisée
Ceviche van zeebaars | avocado | mango | munt | rode peper
Stracciatella | tomaat | olijf | croutons
1ste tussengerecht – 4e gang
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel
( ook vegetarisch mogelijk)
Secreto Ibérico | Cevenne ui puree | romesco | granny smith
Hoofdgerecht
Hertenrugfilet | aalbes | linzen barigoule | knol | wildjus
Dorade | groene asperges | bataat | kikkererwt | beurre blanc van peterselie
Ravioli | tomaat | mozzarella | basilicum | Parmezaan
Dessert
Panna cotta | sinaasappel | witte chocolade
Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)