Appetizers
3 smaakexplosies ‘amuse-bouche’
9
Jamon Iberico de belotta / 100 gram
29
Desembrood met roomboter “Camarque”, humus en olijventapenade
8,5
Kaviaar Perle Imperial / blini / crème fraiche
34
Fine de Claires oester
per stuk / half dozijn
4.5 /25
Gillardeau oester
per stuk / half dozijn
6.5 / 36
Olijf / 3 verschillende soorten / Gordal – Leccino – Marmara
9
Plateau fruits de mer
Langoustine / ½ kreeft / Fine de Claires oesters / scheermessen / gamba / Noordzee krab / mosselen / rouille / aïoli
79
Voorgerechten
Kruidige groente salade / peultjes / sugar snaps / avocado mousse
19
Steak Americain / ossenhaas / tartaarsaus / kwartelei
19
Zeeuwse Yellowtail Kingfish ‘Tarator’ / dille / komkommer / Bulgaarse yoghurt
24
½ kreeft / koud geserveerd / traditioneel / mayonaisse / citroen
28
Bisque / kreeft / basilicumolie / croutons
26
Salade van kreeft / groene groenten / saffraan / veldsla
34
Hoofdgerechten
Gegratineerde tomaat / pisto Manchego / parmezaan / pimento de padron / orzo (v)
24
Gebakken kalfshartzwezerik / Béarnaise saus
39
Tournedos / spiced peppers / paddenstoelen / Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus / escabeche / aardappel revolcona / paprika / romesco
32
Gebakken zeetong / roseval / peterselieboter / citroen
45
Zeeduivel / mosterd / courgette / bataat / koolraap / citroen
29
“Arróz negro” zwarte paella / saffraan / gamba / garnaal / mosselen / inktvis
29
Hele kreeft / gegratineerd / mousseline / Parmezaanse kaas
54
Sides
Salade mesclun met radijs, tomaat en pompoenpitten
Roseval / paprika / knoflook
Verse frites
Zoete aardappel friet
5.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas / appelstroop / noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit / pralinéparfait / karamel-ijs
14
Framboos tartelette / blauwe bes sorbet / aardbeienmousse
14
Dame blanche / chocoladesaus / vanille-ijs
14