Dineren in Maastricht

Elke dag is de keuken van Brandsøn vanaf 17:00 uur geopend voor diner. In ons sfeervolle restaurant kan je uitgebreid genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en side dishes. Tijdloze gezelligheid en heerlijk dineren in Maastricht is wat bij Brandsøn de klok slaat! Naast de ruime keuze op ons à la carte menu kun je ook kiezen voor een 3-, 4- 5- of zelfs een 6 gangen menu. Start de avond met een heerlijke cocktail, een lekkere appetizer en laat je verrassen door de creaties van de chef. Of neem letterlijk een kijkje in de keuken en beleef dineren in Maastricht op een heel ander niveau. Ervaar zelf hoe onze gerechten bereid worden, de keuken verlaten en voor jouw neus terecht komen. Proef het leven!

 

Eten

Dineren in Maastricht kan natuurlijk overal, maar waarom nu bij Brandsøn? Wij halen onze energie uit het enthousiasme van onze gasten. Die glimlach, dat compliment, het genot van écht goed dineren in Maastricht! Die passie vind je alleen bij ons terug. Naast fine dining kan je ook bij ons aanschuiven voor lunch, een heerlijke private dining. Wanneer zien we jou?

Brandsonmenuapril23 10

Brandson menu’s

Onze chef mag helemaal losgaan bij het Brandsøn-menu. Seizoensgebonden, puur en eerlijk. Proef op deze manier het échte kunnen van ons keukenteam! Samen met onze sommelier hebben wij mooie bijpassende wijnen uitgekozen. Je bepaalt zelf hoeveel glazen wijn je wilt drinken.

Keuzemenu (3-, 4-, of 5 gangen)

3 gangen menu 49,-
4 gangen menu 62,-
5 gangen menu  75,-

5 gangen ALL-IN menu 125,-
Incl. glas Prosecco | tafelwater | wijnarrangement | koffie met friandises

Voorgerecht
Steak Americain | ossenhaas | vinaigrette | kwartelei 
*
2 bereidingen van Schotse zalm |  little gem | avocado | muntolie | rettich
*
Couscous | oerbiet | pittige groene boontjes | frisee

1ste tussengerecht – 4e gang
Gnocchi | beukenzwam | pastinaak | parmezaan (v)
*
“Arróz negro”  paella | saffraan | gamba | garnaal |mosselen | inktvis

2de tussengerecht – 5e gang
Zeebaars | pompoen | saffraan | koriander | courgette
*
Ibericowang | polenta | pruim | veritable

Hoofdgerecht
Filet mignon | boerenkool | bimi | witlof | zwarte peper kwarksaus
*
Skrei | bataat | koriander | basilicum | kikkererwt | limoen | roseval tonnato | kappertjes
*
Ravioli | geitenkaas | gele paprika | aubergine | roze peper | groene peper |  sjalotjes (v)

Dessert
Brownie | witte chocoladezalf | mirabelle roomijs | passievrucht-vijg-tartelette
*
Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)

Nagerecht met ijs Lampen en wijnglazen

À la carte menu

Seafood bar

Gillardeau oesters |  half dozijn
34

Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
22

Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24

½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
28


Plateau fruits de mer

Langoustine | ½ kreeft | 2 Gillardeau oesters | scheermessen | gamba | Noordzee krab  mosselen | rouille | aïoli
79

Voorgerechten

Couscous | oerbiet | pittige groene boontjes | frisee
19           

Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas  | kwartelei
21

2 bereidingen van Schotse zalm |  little gem | avocado | muntolie | rettich
24

Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
28

Salade van kreeft | witlof | saffraan
34

Hoofdgerechten

Confit de canette | gekonfijte eendenbouten | zuurkool | bladselderij-saus
29

Gnocchi I beukenzwam I pastinaak I parmezaan I verse zwarte wintertruffel (v)
36

Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45

Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38

Octopus | pompoen | saffraan | koriander |courgette
34

Skrei | bataat | koriander | basilicum | kikkererwt | limoen | roseval tonnato | kappertjes
32

“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31

Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
54

Sides
Salade mesclun met radijs |  tomaat | pompoenpitten
Roseval | paprika | knoflook
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s

Nagerechten

5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17

Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15

Brownie | witte chocoladezalf | mirabelle roomijs | passievrucht-vijg-tartelette
14

Dame blanche  | chocoladesaus | vanille-ijs
14

Lunchgerecht met kreeft Dineren bij Brandson

Reserveren dineren in Maastricht

Reserveer nu jouw tafel om verzekerd te zijn van je plek bij Brandsøn. Heb je voorkeur voor een bepaalde ruimte of een menu? Moeten we rekening houden met voorkeuren, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen altijd ons best om aan de wensen van onze Brandsøn-familie te voldoen!

Wil je graag aan onze mooie stamtafel zitten? Vermeld dit dan bij je reservering. Er kunnen in totaal 12 personen aan deze ovale tafel plaatsnemen. Tijdens deze unieke ervaring geniet je van een compleet 5-gangendiner inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie of thee! Wie neem jij mee?

Direct reserveren

Stamtafel Brandsøn

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Special events

Special events

High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high wine. Drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

High Wine

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Private Dining

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson