Appetizers
3 smaakexplosies ‘amuse-bouche’
8
Iberico / Joselito / Declared the best ham in the world /100 gram
30
Kaviaar Perle Imperial (10gram) / blini / crème fraiche
37
Gillardeau oester
per stuk / half dozijn
5,5 / 31
Olijf / 3 verschillende soorten / Gordal – Leccino – Marmara
8
Voorgerechten
Carpaccio van Argentijnse gamba / kreeft / zoete peper
32
Supplement Perle Imperial Caviar (10 gram)
38
Rode oerbiet / geitenkaas / gember / vijg
20
Bisque / kreeft / basilicum / croutons
26
Steak tartaar preparé / ossenhaas / kwartelei
22
Supplement paté van ganzenlever / brioche
29
Hoofdgerechten
Ravioli / knolselderij / truffeljus / paddenstoelen
26
Coquille / gamba-mousseline / quinoa / bulgur / paprika / saffraan
32
Supplement halve / hele kreeft
24/48
Skrei / brandade / Gruyère / venkel
31
Hele kreeft / gegratineerd
54
Parelhoen / zuurkool / Jamón Iberico / dragon
36
Supplement gebakken ganzenlever
15
Tournedos / spiced peppers / paddenstoelen / Madeira- of Bearnaisesaus
38
Supplement gebakken ganzenlever
15
Sides
Salade mesclun met radijs, tomaat en pompoenpitten
6
Quinoa-bulgur
6
Verse frites
5,5
Zoete aardappel friet
6,5
Nagerechten
5 soorten kaas / appelstroop / noten-pruimenbrood
17
Canelé de Bordeaux / praliné parfait / kastanje crème / karamel-ijs
12
Appel Tartelette / bloedsinaasappelsorbet / ananasmousse
12
Dame blanche / chocoladesaus / vanille-ijs
12
Brandsøn Espresso Martini / cocktail
12,5