À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
22
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
28
Plateau fruits de mer
Langoustine | ½ kreeft | 2 Gillardeau oesters | scheermessen | gamba | Noordzee krab mosselen | rouille | aïoli
79
Voorgerechten
Couscous | oerbiet | pittige groene boontjes | frisee
19
Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas | kwartelei
21
2 bereidingen van Schotse zalm | little gem | avocado | muntolie | rettich
24
Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
28
Salade van kreeft | witlof | saffraan
34
Hoofdgerechten
Confit de canette | gekonfijte eendenbouten | zuurkool | bladselderij-saus
29
Gnocchi I beukenzwam I pastinaak I parmezaan I verse zwarte wintertruffel (v)
36
Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45
Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus | pompoen | saffraan | koriander |courgette
34
Skrei | bataat | koriander | basilicum | kikkererwt | limoen | roseval tonnato | kappertjes
32
“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31
Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
54
Sides
Salade mesclun met radijs | tomaat | pompoenpitten
Roseval | paprika | knoflook
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15
Brownie | witte chocoladezalf | mirabelle roomijs | passievrucht-vijg-tartelette
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14