À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
26
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
29
Plateau fruits de mer
4 langoustines | ½ kreeft | Noordzee krabpoot | 2 Gillardeau oesters | 4 gamba’s | mosselen | garnalen | 6 half shell mosselen | rouille | aïoli
89
Voorgerechten
Cantaloupe | basilicum | watermeloen | vijgen | pompoenpit | tomaat
19
Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas | kwartelei
21
Zeeuwse Yellowtail Kingfish | salmorejo | citroen-olijfolie |bosui | croutons
24
Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
29
Kreeft | quinoasalade|veldsla
34
Hoofdgerechten
Ravioli |tomaat | mozzarella | basilicum | gedroogde tomaat
29
Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45
Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus | parmentier | paprika-olie | pimientos de padron | Jamón Iberico
36
Zeetong I peterselie-boterjus | citroen | roseval |quinoasalade
45
“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31
Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
56
Sides
Salade mesclun met radijs | tomaat | pompoenpitten
Gebakken roseval
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15
Tartelette framboos | blauwe bessen sorbet | aardbeienmousse
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14