Dineren in Maastricht

Elke dag is de keuken van Brandsøn vanaf 17:00 uur geopend voor diner. In ons sfeervolle restaurant kan je uitgebreid genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en side dishes. Tijdloze gezelligheid en heerlijk dineren in Maastricht is wat bij Brandsøn de klok slaat! Naast de ruime keuze op ons à la carte menu kun je ook kiezen voor een 3-, of 4-gangen menu. Start de avond met een heerlijke cocktail, een lekkere appetizer en laat je verrassen door de creaties van de chef. Of neem letterlijk een kijkje in de keuken en beleef dineren in Maastricht op een heel ander niveau. Ervaar zelf hoe onze gerechten bereid worden, de keuken verlaten en voor jouw neus terecht komen. Proef het leven!

 

Eten

Dineren in Maastricht kan natuurlijk overal, maar waarom nu bij Brandsøn? Wij halen onze energie uit het enthousiasme van onze gasten. Die glimlach, dat compliment, het genot van écht goed dineren in Maastricht! Die passie vind je alleen bij ons terug. Naast fine dining kan je ook bij ons aanschuiven voor lunch, een heerlijke private dining. Wanneer zien we jou?

Brandsonmenuapril23 10

À la carte menu

Shared appetizers | start your diner sharing 

Caviaar Berlin | blini’s |creme fraiche 29
Zuurdesem brood | Camarque roomboter 6.5
Tonijn tataki | ponzu | wakame | edamame 14
Pimientos de Padron | zeezout 6.5
Polenta | parmezaan | truffelmayonaise 8.5
Ganzelever| bloedworst| witlog  14.5
Calamari | gefrituurd | aïoli | limoen 9.5
Arancini |  mozzarella | tomaat | 2  stuks 9.5
Zalmtartaar | bieslook | guacamole 11
Holtkamp garnalencroquetten | 2 stuks 14
Steak tartaar | kwartelei | frisée 12
Boneless ribs | thaise marinade  14
Gamba al ajillo | 3  stuks  14

Oesters  | Fine de Normandie
per stuk | vinaigrette  4.5
half dozijn | vinaigrette   24
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 16

Oesters | Zeeuwse platte
per stuk | vinaigrette   5.5
half dozijn | vinaigrette   29
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 19

Hoofdgerechten
Cote à los | Belgisch blauw | 2 pers | 800 gr | chimichurri  85
Kalfswang | bataat | paddenstoel | spruitjes | rode wijn saus 29
Tournedos | grain-fed | wortel pastinaak | haricots verts| jus 35
Tournedos Rossini | ganzenlever | verse truffel | brioche | jus 49
Ravioli | truffel | paddestoel | asperge 25
Canelloni | krab | rivierkreeft | zeekraal | asperge | bisque saus 32
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel 26
Tonijn | antiboise | peultjes | spinazie | olijf 29

Sides
Verse herfst truffel
Salade mesclun | radijs | tomaat
Verse frites met mayonaise
Zoete aardappel friet
Gebakken krieltjes
Gebakken ganzenlever
Kaviaar supplement |10 gr

Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood 17
Ananas | kokos | yuzu 14
Dame blanche  | chocoladesaus | vanille-ijs 14

Keuzemenu (3 of 4 gangen)

Onze chef mag helemaal losgaan bij het Brandsøn-menu.
Seizoensgebonden, puur en eerlijk.

2 gangen lunch menu 34,-
3 gangen menu 52,-
4 gangen menu 65,-

Voorgerecht
Beef tataki | ponzu | asperge  | nori | bieslook

Ceviche van zeebaars | avocado | mango | munt | rode peper

Rode biet | geitenkaas | walnoot | yuzu gel

1ste tussengerecht – 4e gang
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel
( ook vegetarisch mogelijk)

Coquille | buikspek | zeekraal | paddestoel | sambai hollandaise

Hoofdgerecht

Eend | pompoen | snijbonen | pommes fondant | sinas jus

Tonijn | antiboise | peultjes | spinazie | olijf

Ravioli | truffel | paddestoel | asperge

Dessert
Ananas | kokos | yuzu

Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)

Nagerecht met ijs Lampen en wijnglazen

À la carte menu

Shared appetizers | start your diner sharing 

Caviaar Berlin | blini’s |creme fraiche 29
Zuurdesem brood | Camarque roomboter 6.5
Tonijn tataki | ponzu | wakame | edamame 14
Pimientos de Padron | zeezout 6.5
Polenta | parmezaan | truffelmayonaise 8.5
Ganzelever| bloedworst| witlog  14.5
Calamari | gefrituurd | aïoli | limoen 9.5
Arancini |  mozzarella | tomaat | 2  stuks 9.5
Zalmtartaar | bieslook | guacamole 11
Holtkamp garnalencroquetten | 2 stuks 14
Steak tartaar | kwartelei | frisée 12
Boneless ribs | thaise marinade  14
Gamba al ajillo | 3  stuks  14

Oesters  | Fine de Normandie
per stuk | vinaigrette  4.5
half dozijn | vinaigrette   24
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 16

Oesters | Zeeuwse platte
per stuk | vinaigrette   5.5
half dozijn | vinaigrette   29
proeverij van 3 oesters
vinaigrette | oosters | champagneschuim 19

Hoofdgerechten
Cote à los | Belgisch blauw | 2 pers | 800 gr | chimichurri  85
Kalfswang | bataat | paddenstoel | spruitjes | rode wijn saus 29
Tournedos | grain-fed | wortel pastinaak | haricots verts| jus 35
Tournedos Rossini | ganzenlever | verse truffel | brioche | jus 49
Ravioli | truffel | paddestoel | asperge 25
Canelloni | krab | rivierkreeft | zeekraal | asperge | bisque saus 32
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel 26
Tonijn | antiboise | peultjes | spinazie | olijf 29

Sides
Verse herfst truffel
Salade mesclun | radijs | tomaat
Verse frites met mayonaise
Zoete aardappel friet
Gebakken krieltjes
Gebakken ganzenlever
Kaviaar supplement |10 gr

Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood 17
Ananas | kokos | yuzu 14
Dame blanche  | chocoladesaus | vanille-ijs 14

Keuzemenu (3 of 4 gangen)

Onze chef mag helemaal losgaan bij het Brandsøn-menu.
Seizoensgebonden, puur en eerlijk.

2 gangen lunch menu 34,-
3 gangen menu 52,-
4 gangen menu 65,-

Voorgerecht
Beef tataki | ponzu | asperge  | nori | bieslook

Ceviche van zeebaars | avocado | mango | munt | rode peper

Rode biet | geitenkaas | walnoot | yuzu gel

1ste tussengerecht – 4e gang
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel
( ook vegetarisch mogelijk)

Coquille | buikspek | zeekraal | paddestoel | sambai hollandaise

Hoofdgerecht

Eend | pompoen | snijbonen | pommes fondant | sinas jus

Tonijn | antiboise | peultjes | spinazie | olijf

Ravioli | truffel | paddestoel | asperge

Dessert
Ananas | kokos | yuzu

Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)

Lunchgerecht met kreeft Dineren bij Brandson

Reserveren dineren in Maastricht

Reserveer nu jouw tafel om verzekerd te zijn van je plek bij Brandsøn. Heb je voorkeur voor een bepaalde ruimte of een menu? Moeten we rekening houden met voorkeuren, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen altijd ons best om aan de wensen van onze Brandsøn-familie te voldoen!

Wil je graag aan onze mooie stamtafel zitten? Vermeld dit dan bij je reservering. Er kunnen in totaal 12 personen aan deze ovale tafel plaatsnemen. Wie neem jij mee?

Direct reserveren

Stamtafel Brandsøn

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Wine Wednesdays

Wine Wednesdays

High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high wine. Drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

High Wine

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Private Dining

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson