À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
26
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
Plateau fruits de mer
4 langoustines | Noordzee krabpoot | 2 Gillardeau oesters | 4 gamba’s | mosselen | garnalen | 6 half shell mosselen | rouille | aïoli
79
Voorgerechten
Stracciatella | tomaat | olijf | croutons
18
Steak tartaar | eidooier crème | croutons | frisée
19
Ceviche van zeebaars | avocado | mango | munt | rode peper
19
Petit bouillabaisse | toast brioche | rouille
18
Tartaar van kreeft | cantaloupe | tomaat | bieslook
24
Hoofdgerechten
Ravioli | tomaat | mozzarella | basilicum | gedroogde tomaat
25
Roodbaars | saffraanrisotto | zeekraal | mossel
26
Dorade | groene asperges | bataat | kikkererwt | beurre blanc van peterselie
29
Zeetong I à la meunière | krieltjes | citroen
45
Kalfswang | zoete aardappel | paddenstoel | spruitjes | rode wijn saus
29
Tournedos | grain-fed | wortel pastinaak | haricots verts| jus de veau
32
Tournedos Rossini | ganzenlever | verse truffel | brioche | jus de veau
45
Cote à los | Belgisch blauw | 2 pers | 800 gr | chimichurri & jus de veau
85
Sides
Salade mesclun | radijs | tomaat
Verse frites met mayonaise
Zoete aardappel friet
Gebakken ganzenlever
Verse herfst truffel
Kaviaar supplement |10 gr
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Panna cotta | sinaasappel |witte chocolade
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14