Dineren in Maastricht

Elke dag is de keuken van Brandsøn vanaf 17:00 uur geopend voor diner. In ons sfeervolle restaurant kan je uitgebreid genieten van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en side dishes. Tijdloze gezelligheid en heerlijk dineren in Maastricht is wat bij Brandsøn de klok slaat! Naast de ruime keuze op ons menu kan je je ook flink laten verrassen door onze chef. Of neem letterlijk een kijkje in de keuken en beleef dineren in Maastricht op een heel ander niveau: reserveer een plek aan de chef’s table. Ervaar zelf hoe onze gerechten bereid worden, de keuken verlaten en voor jouw neus terecht komen. Proef het leven!

Eten

Dineren in Maastricht kan natuurlijk overal, maar waarom nu bij Brandsøn? Wij halen onze energie uit het enthousiasme van onze gasten. Die glimlach, dat compliment, het genot van écht goed dineren in Maastricht! Die passie vind je alleen bij ons terug. Naast fine dining kan je ook bij ons aanschuiven voor lunch, een heerlijke private dining. Wanneer zien we jou?

Hoofdgerecht

Appetizers

3 smaakexplosies ‘amuse-bouche’
8

Iberico / Joselito / Declared the best ham in the world /100 gram
30

Kaviaar Perle Imperial (10gram) / blini / crème fraiche
37

Gillardeau oester
per stuk / half dozijn
5,5 / 31

Olijf / 3 verschillende soorten / Gordal – Leccino – Marmara
8

Voorgerechten

Zeeuwse Yellowtail Kingfish / coquille / rode grapefruit / mierikswortel / wakame
21                                                     

Supplement Perle Imperial Caviar (10gram)
37
          

Rode oerbiet / geitenkaas  / gember / vijg
17

Kreeft / mango  / pompoen / little gem / citroen / olijfolie
29

Bisque  / kreeft / basilicum
24

Steak tartaar preparé / ossenhaas / kwartelei
19

Rundercarpaccio / pistache / pimiento de Padron / basilicum
18

Supplement paté van ganzenlever
26    

Hoofdgerechten

Ravioli / aubergine / puntpaprika / pesto
26

Gamba / risotto / saffraan / peterselie                               
32

Supplement halve / hele kreeft
24/48

Zeeduivel / bloemkool / citroen / komijn / spitskool / dragon / zwarte sesam
29

Gebakken zeetong / peterselieboter / kriel / citroen    
46                

Hertenrug / zoete aardappel / rode kool / schorseneer / saus van zwarte kersen
32              

Tournedos / spiced peppers / paddenstoelen / Madeira- of Bearnaisesaus
38

Supplement gebakken ganzenlever
15

Supplement zwarte wintertruffel
29

Sides

Kropsla en frisée met tomaat, radijs en pompoenpitten
6

Risotto
6

Frites van Zuyd
5,5

Zoete aardappel friet
6,5

 

Nagerechten

5 soorten kaas / appelstroop / rogge krentenbrood
17

Appel / speculaas  / tonkaboon / vanille
12

Amandelbiscuit / praliné parfait / karamel-ijs / koude Champagnesabayon
12

Dame blanche  / chocoladesaus / vanille-ijs
12

Brandsøn Espresso Martini / cocktail                                  
12,5

Nagerecht met ijs Lampen en wijnglazen

Brandson menu’s

Onze chef mag helemaal losgaan bij het Brandsøn-menu. Seizoensgebonden, puur en eerlijk. Proef op deze manier het échte kunnen van ons keukenteam! Samen met onze sommelier hebben wij mooie bijpassende wijnen uitgekozen. Je bepaalt zelf hoeveel glazen wijn je wilt drinken.

3 gangen menu 48,-
4 gangen menu 59,-
5 gangen menu 73,-
6 gangen menu 83,-

Keuzemenu (3-, 4-, 5 of 6 gangen)

Voorgerecht

Zeeuwse Yellowtail Kingfish / coquille / rode grapefruit / mierikswortel
*
Steak tartaar preparé / ossenhaas / kwartelei
*
Rode oerbiet / geitenkaas  / gember (v)

1ste tussengerecht ( 4-gangen menu)

Roodbaars / boekweitnoedels / escabéche / venkel
*
Ravioli / aubergine / puntpaprika / pesto (v)

2de tussengerecht ( 5-gangen menu)

Iberico wang /  zuurkool / zoete spekjes
*
Gamba / risotto / saffraan / peterselie

Hoofdgerecht

Zeeduivel / bloemkool / citroen / komijn / spitskool / dragon / zwarte sesam / olijfolie
*
Hertenrug / zoete aardappel / rode kool / schorseneer / saus van zwarte kersen
*
Gekarameliseerde witlof / spitskool / pompoen  (v)

Kaasplateau (6 gangen menu)

5 soorten kaas / appelstroop / rogge krentenbrood

Dessert 

Appel / speculaas / tonkaboon / vanille
*
Kaasplateau (+ 6,-)

Lunchgerecht met kreeft Dineren bij Brandson

Reserveren dineren in Maastricht

Reserveer nu jouw tafel om verzekerd te zijn van je plek bij Brandsøn. Heb je voorkeur voor een bepaalde ruimte of een menu? Moeten we rekening houden met voorkeuren, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten, wij doen altijd ons best om aan de wensen van onze Brandsøn-familie te voldoen!

Wil je graag aan onze chef’s table zitten? Vermeld dit dan bij je reservering. Er kunnen in totaal zes personen aan de chef’s table plaatsnemen. Tijdens deze unieke ervaring geniet je van een compleet 6-gangendiner inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie of thee! Wie neem jij mee?

Direct reserveren

Tafelzetting bij dineren

Feestdagen

Dineren tijdens de Kerstdagen, NYE en Nieuwsjaarsdag? Reserveer een tafel of schuif aan aan onze exclusieve chef's table...

Feestdagen

Lunch

Gewoon lekker eten in Maastricht? Kom uitgebreid lunchen bij Brandsøn! Bekijk ons menu vol sandwiches en maaltijdsalades.

Lunch

Sunday Lunch

Easy like a sunday morning... Elke zondag tussen 11:00 en 15:00 uur kan je bij ons terecht voor een heerlijke brunch!

Sunday Lunch

High Wine

Laat je verrassen tijdens onze royale high wine. Drie heerlijke wijnen met altijd veel lekkers on the side.

High Wine

Private Dining

Voor een intiem diner of juist een groepsdiner is Brandsøn dé plek in Maastricht. Diners op maat zijn onze specialiteit.

Private Dining

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson