Zakelijk diner

Alles is mogelijk bij Brandsøn, zo ook een zakelijk diner. Voor jou en je collega’s, partners of klanten verzorgen wij een zakelijk diner op maat tot in de puntjes. Je kan namelijk voor iedere gelegenheid een gepast arrangement kiezen. Zo is het ook mogelijk om te combineren met een vergadering, overleg of een presentatie. Midden in ons restaurant kunnen wij voor gezelschappen tot 40 personen een geluidsdichte ruimte creëren. Alle meetingfaciliteiten, zoals geluid en een led-wall voor presentaties, zijn mogelijk.

Je zal hoe dan ook genieten van onze overheerlijke gerechten in een zakelijke sfeer. Je kan zelf je menu samenstellen, maar je kan er ook voor kiezen om je te laten verrassen door onze chef. Die stelt dan zelf een menu voor u op, zodat jullie een avond lang eindeloos kunnen genieten van het eten en het leven!

Zakelijk diner reserveren

Waar je ook voor kiest, als vriend van de Brandsøn-familie zit je in onze dining room altijd op de eerste rang. Wil je jouw zakelijke diner direct reserveren? Dat kan! Laat altijd even weten met hoeveel personen jullie komen. Hebben jullie nog voorkeur voor een bepaalde ruimte? Zijn er allergieën, intoleranties of andere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat jullie zakelijke diner onderdeel wordt van een geslaagde avond.

Tafel voor Zakelijk Diner

Meer zakelijk

Eerder op de dag aanschuiven bij Brandsøn? Voor een snelle zakelijke lunch raden wij ons Business Lunchmenu aan. Dit tweegangenmenu wordt al binnen een uur geserveerd, zodat je snel weer verder kunt met je dagelijkse werkzaamheden. De zakelijke lunch kan voor de lange tafelaars ook uitgebreid worden met één of twee extra gangen. Heeft u een zakelijk diner of vergadering die meer privacy vraagt? U kunt bij Brandsøn ook gebruik maken van onze private dining arrangementen. Op het gebied van zakelijk eten kunt u dus voor diner en lunch in Maastricht altijd bij Brandsøn terecht!

Bar Brandson Voor Zakelijk Diner

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson