Lunchkaart
Onze keuken is op donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. We serveren dan onze lunchkaart, onze dinerkaart, maar u kunt ook genieten van onze heerlijke bar bites. Kijkt u ook eens naar ons Business lunchmenu. Deze is ideaal voor de zakelijke lunch en kan binnen een uur geserveerd worden!
Sandwiches | Salade | Soep
Pan tumaca | desembrood | tomaat | serrano |manchego | 14.5
Eggs Benedict | gepocheerde eitjes | mousseline saus | 16.5
met gerookte zalm of gebakken spek
Salade confite de canette | eendebout | linzen | basilicum | brood | 21
Petit bouillabaisse | zeevruchten | rouille | saffraa | brood | 24
Bisque – kreeft |basilicumolie | croutons | 28
Lunch menu | 2 -gangen 35 | 3-gangen 48
Voorgerecht
Steak Americain | ossenhaas | vinaigrette | kwartelei
*
Schotse zalm | asperge | zalm mayonaise | rode rucola
*
Bulgur | bataat | rettich | bosui | rabarbermousse | hennepzaadjes saus
Hoofdgerecht
Lamskoteletten Kabsa | spelt-pisto Manchego | polenta | rozemarijnsaus
*
Dorade | snijboon | crèmige roseval | peultjes | sugar snaps | specerijen
*
Asperges | krieltjes | scharrelei | botersaus | peterselie (v)
supplement gekookte hooiham (+ 6,-)
Dessert
Crème van chocolade | granaatappel | yoghurt-honingmousse | mangosorbet | bloedsinaasappel coulis
*
Kaasplateau | 5 soorten kaas | noten pruimenbrood (+ 6,-)
À la carte menu
Seafood bar
Gillardeau oesters | half dozijn
34
Hollandse garnalen | 100 gram| guacamole | citroen
dagprijs
Gamba al ajillo | escabeche | 5 stuks
24
½ kreeft | koud geserveerd | traditioneel | mayonaisse | citroen
dagprijs
Grand plateau fruits de mer
Langoustine | ½ kreeft | 2 Gillardeau oesters | kokkels | gamba | Noordzee krab | mosselen rouille | aïoli
89
Voorgerechten
Bulgur | bataat | rettich | bosui | rabarbermousse |hennepzaadjes saus
19
Steak Americain | vinaigrette | ossenhaas | kwartelei
21
Schotse zalm | asperge | zalm mayonaise | rode rucola
24
Bisque | kreeft | basilicumolie | croutons
29
Kreeft | asperges | rouille |veldsla
dagprijs
Hoofdgerechten
Asperges | krieltjes | scharrelei | botersaus | peterselie (v)
29
Gebakken kalfshartzwezerik | Béarnaise saus
45
Tournedos | spiced peppers | paddenstoelen | Madeira- of Bearnaisesaus
38
Octopus | crèmige roseval | paprika olie | romesco | Jamón Iberico
34
Kabeljauw | brandade | paprikacoulis | kokkels | coquille Saint-Jacques
34
“Arróz negro” paella | saffraan | gamba | garnaal | mosselen | inktvis
31
Hele kreeft | gegratineerd | mousseline | Parmezaanse kaas
dagprijs
Sides
Salade mesclun met radijs | tomaat | pompoenpitten
Krieltjes in botersaus
Verse frites
Zoete aardappel friet
7.5 p/s
Nagerechten
5 soorten kaas | appelstroop | noten-pruimenbrood
17
Amandelbisquit | pralinéparfait | karamel-ijs
15
Crème van chocolade | granaatappel | yoghurt-honingmousse | mangosorbet | bloedsinaasappel coulis
14
Dame blanche | chocoladesaus | vanille-ijs
14