Algemene Voorwaarden Brandsøn

Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Brandsøn. Het aanbod in de reserveringswidget (“Widget”) wordt gedaan door Brandsøn. Op dit aanbod en de overeenkomsten die via deze Widget tussen jou als gebruiker en Brandsøn tot stand komen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht je vragen hebben over de Widget, reserveringen, aankopen of andere vragen, dan kan je contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Gebruik van de Widget

Als je gebruikmaakt van de Widget dien je alle gegevens naar waarheid in te vullen en te controleren voordat je de reservering of aankoop definitief maakt. Indien onjuiste gegevens zijn ingevuld bestaat de kans dat de reservering ongeldig is en/of dat eventuele reeds vooruitbetaalde bedragen niet terugbetaald kunnen worden door Brandsøn. Controleer je gegevens daarom goed.

Reserveringen

Reserveringen worden direct bij Brandsøn geplaatst. Als je een reservering plaatst dan is deze geldig voor het aantal personen, de datum en het tijdstip waarvoor de reservering is geplaatst. Als de reservering betrekking heeft op een bepaald arrangement, dan is de omschrijving daarvan opgenomen in de Widget. Brandsøn kan voorafgaand contact opnemen om te verifiëren of de reservering doorgaat.

Reserveringen zijn in beginsel definitief. Wijziging of annulering van een reservering is mogelijk zodra dit in de Widget staat vermeld of indien Brandsøn deze mogelijkheid alsnog aanbiedt. Zie voor restitutie van aanbetalingen het kopje ‘betalingen’ hieronder.

Het is van belang dat alle personen op het gereserveerde tijdstip verschijnen. Indien niet alle personen binnen dertig minuten vanaf het gereserveerde tijdstip aanwezig zijn, mag Brandsøn besluiten de reservering alsnog te annuleren zonder tot enige vorm van restitutie verplicht te zijn. Brandsøn doet er alles aan om de gereserveerde tafel op het gereserveerde tijdstip beschikbaar te hebben, echter kan het voorkomen dat er iets uitloopt en dat je bijgevolg even moet wachten.

Brandsøn behoudt zich het recht voor om een geplaatste reservering te weigeren indien zij daartoe gegronde redenen heeft. In dat geval zal je hiervan tijdig op de hoogte gebracht worden. Eventuele vooruitbetaalde bedragen zullen dan zo snel mogelijk worden terugbetaald.

Betalingen

In de Widget staat altijd duidelijk vermeld onder welke voorwaarden een (aan)betaling wordt gedaan, of annulering en restitutie mogelijk is en tot wanneer. Mocht er terugbetaling moeten plaatsvinden, dan zal Brandsøn het betreffende bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen via de door jou gebruikte betaalmethode.

Cadeaubonnen

Indien Brandsøn via de Widget de mogelijkheid biedt om (digitale) cadeaubonnen te kopen, dan dienen deze altijd vooraf te worden betaald. Als je tijdens het bestelproces aangeeft dat de cadeaubon direct naar iemand anders gestuurd mag worden, is het van belang dat je diens gegevens goed controleert voordat je de aankoop plaatst. De cadeaubon (code) wordt namelijk eenmaal verzonden naar het door jou daarvoor opgegeven e-mailadres.

De geldigheidsduur van de cadeaubon staat vermeld in de Widget. Bij gebreke daarvan kan de cadeaubon verzilverd worden tot maximaal 1 jaar nadat de cadeaubon (code) is toegezonden aan het door jou opgegeven e-mailadres.

Een cadeaubon kan via de Widget verzilverd worden of direct bij Brandsøn. Voordat de cadeaubon via de Widget verzilverd kan worden moet een beschikbare datum en tijdstip worden geselecteerd. Indien het gewenste tijdstip niet beschikbaar is, dan zal je een ander moment moeten kiezen.

Herroepingsrecht

Het wettelijke herroepingsrecht voor consumenten is niet van toepassing op geplaatste reserveringen (met of zonder aanbetaling) of de aanschaf van cadeaubonnen.

Contactgegevens

Indien je vragen hebt of niet tevreden bent over Brandsøn dan kan je hierover direct contact opnemen via onderstaande gegevens.

Brandsøn
Het Bat 2
6211 EX Maastricht
info@brandson.restaurant
+31 43 2012620