24 april 2020

Brandsøn Take-away

Net als iedereen in Nederland wordt ook Brandsøn geraakt door de coronacrisis. Maar dat betekent niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. Vanaf nu is het mogelijk om ook thuis te genieten van onze Brandsøn Take-away. Heerlijke gerechten zoals je van ons gewend bent, maar dan aan de keukentafel!

Haal Brandsøn in huis

Een beetje gek voelt het wel. Brandsøn is niet Brandsøn op dit moment. Toch doen we er alles aan om positief te blijven en te doen waar we goed in zijn: prachtige gerechten op tafel zetten en onze gasten verblijden met goede service en lekker eten. Ondertussen zijn we achter de schermen druk bezig met nieuwe plannen voor wanneer we straks de deuren weer mogen openen. Op die manier kunnen we jullie straks weer vol trots verwelkomen in onze eigen ambiance!

De Brandsøn Take-away bestaat uit een royaal keuzemenu. Natuurlijk hebben we gekozen voor gerechten die voor jou thuis makkelijk op te warmen en op te dienen zijn, maar je komt ook onze klassiekers van onze kaart tegen. In je eigen keuken hoef je de gerechten alleen nog te verwarmen en mooi op te dienen. We geven je een handige handleiding mee zodat je zeker weet dat het precies zo proeft als bij ons eigen Brandsøn. Het menu zal blijven wisselen en steeds gerechten bevatten met de ingrediënten van het seizoen. Haal Brandsøn nu ook in huis met de Brandsøn Take-away!

Enjoy life, enjoy Brandsøn!

Terug naar nieuws overzicht