Business lunch Maastricht

Alles is mogelijk bij Brandsøn. Naast een zakelijk diner, bieden wij ook een business lunch in Maastricht aan. In een zakelijke sfeer kun je samen met jouw collega’s, partners of klanten genieten van onze overheerlijke gerechten. Tijdens de business lunch wordt er een tweegangenmenu geserveerd. Hebben jullie weinig tijd en willen jullie snel verder met de dagelijkse werkzaamheden? Dit is bij Brandsøn geen probleem. Binnen een uur tijd serveren wij de gerechten. Wij nemen de stress van jullie weg. Hierdoor hoeven jullie alleen maar te genieten van onze gerechten tijdens de business lunch in Maastricht.

 

Beleef business Brandsøn

Op zoek naar een geschikte plek voor een business lunch in Maastricht? Brandsøn is het antwoord. Tot in de puntjes verzorgen wij een heerlijke lunch voor jullie. Het is voor ons geen probleem om grote gezelschappen te ontvangen. Voor de business lunch zijn groepen tot wel 40 personen welkom in ons restaurant. Er is zelfs een mogelijkheid om een geluidsdichte ruimte te creëren. Wij bieden een ‘Business Lunchmenu’ aan dat geschikt is voor een snelle zakelijke lunch. Het lunchmenu bestaat uit twee gangen die met passie door onze chefs voor jullie worden bereid. Jullie zullen hoe dan ook genieten van onze overheerlijke gerechten in een zakelijke sfeer tijdens de business lunch in Maastricht.

Top restaurants Maastricht

Mogelijkheden business lunch Maastricht

Wil je tijdens de lunch graag nog een aantal zakelijke punten doornemen? Geen probleem! De business lunch is te combineren met een vergadering, presentatie of overleg. De geluidsdichte ruimte is namelijk voorzien van alle meetingsfaciliteiten. Zo kun je tijdens je business lunch in Maastricht gebruik maken van geluid en een led-wall voor presentaties. Dit is een ideale vergaderruimte voor jouw zakelijke lunch in Maastricht. Brandsøn zorgt ervoor dat alle zorgen uit handen worden genomen. Zowel voor de lunch als voor de zakelijke faciliteiten die hierbij komen kijken. Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Top restaurants Maastricht

Zakelijk en meer

Naast de business lunch bieden wij ook een zakelijk diner in Maastricht aan. Om zeker te zijn van jullie privacy raden wij aan om voor private dining te kiezen. Heeft iemand last van allergieën, intoleranties of zijn er andere voorkeuren waar we rekening mee moeten houden? Ook dit is geen probleem. Wij zorgen voor een geslaagde businesslunch of diner. Is er iets te vieren? Bij Brandsøn zijn ook cadeaubonnen te verkrijgen. Er kan hierbij gekozen worden voor een arrangement of een vast tegoed. Wil je een cadeaubon bestellen of de business lunch in Maastricht reserveren? Neem gerust contact met ons op.

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson