Vergaderen Maastricht

Wil je samen met collega’s vergaderen in Maastricht met een prachtig uitzicht over de Maas? Dan ben je bij Brandsøn aan het juiste adres. Maak je vergadering compleet met  een heerlijke lunch of diner. Dit kan voorafgaand aan de vergadering, maar ook tijdens of erna. Wij hebben diverse voor-, hoofd- en nagerechten en verrukkelijke side dishes op ons menu staan die een perfecte aanvulling vormen op de zakelijke sfeer. Door het ijs te breken en de creatieve ideeën op gang te brengen met onze ruime keuze aan gerechten, wordt het vergaderen in Maastricht een succes. Wacht niet en ervaar de sfeer van Brandsøn!

Vergaderen in Maastricht bij Brandsøn

Om bij ons in Maastricht te kunnen vergaderen richten wij midden in ons restaurant een geluidsdichte ruimte in. Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen van maximaal 40 personen en voorzien van alle meetingfaciliteiten, waaronder geluid en een led-wall, zodat je presentaties kunt houden. We richten de ruimte naar wens in en stemmen samen het programma en de invulling van de lunch en/of het diner af. Wil je bijvoorbeeld een snelle lunch tussendoor? Dan raden we ons Business Lunchmenu aan. Dit menu bestaat uit 2 gangen en kunnen we binnen een uur serveren. Laat ons je wensen voor de vergadering weten en wij gaan voor je aan de slag!

Vergaderen in Maastricht bij Brandson

Ons aanvullende aanbod

Naast onze ruimte om te vergaderen in Maastricht, kunnen we je ook voorzien van een lunch, high wine of private dining. Je kunt samen met vrienden en/of familie genieten van ons heerlijke aanvullende aanbod met een prachtig uitzicht over de Maas. Onze chefs stropen graag hun mouwen op om voor je aan de slag te gaan en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Mocht je te maken hebben met allergieën, intoleranties of specifieke voorkeuren, geef het dan door aan onze medewerkers, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Vergaderen Maastricht

Reserveren vergaderen Maastricht

Wil je verzekerd zijn van de vergaderruimte bij Brandsøn voor die ene belangrijke meeting? Neem dan contact met ons op en reserveer jouw ruimte. Heb je specifieke wensen wat betreft de indeling van de ruimte of het eten? Laat het ons weten! Onze chefs gaan met alle plezier aan de slag met jouw vraag. Wij doen ons best om alles naar wens te laten verlopen en een effectieve en geslaagde dag te bieden. Geniet tijdens het vergaderen in Maastricht van onze heerlijke gerechten. Met wie kom jij vergaderen?

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson