Zakelijke lunch Maastricht

Op zoek naar een geschikte plek voor een zakelijke lunch in Maastricht? Kom dan gezellig langs bij Brandsøn. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Maastricht en is dan ook de ideale plek voor een zakelijke lunch. Bij Brandsøn geniet je samen met jouw partners, klanten of collega’s gegarandeerd van onze heerlijke gerechten en de beste service. Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niks ontbreekt. Op deze manier kunnen jullie optimaal genieten van de lunch. Wij nemen de stress weg. Want, bij Brandsøn is alles mogelijk.

Geniet bij Brandsøn

Willen jullie een zakelijke lunch in Maastricht reserveren? Bij Brandsøn is het altijd genieten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes voor jullie. Onze chefs bereiden de heerlijkste gerechten. Allergieën, intoleranties of andere voorkeuren waar wij rekening mee moeten houden? Laat het vooral weten, want dit is voor ons geen enkel probleem.  Voor de zakelijke lunch in Maastricht bieden wij een Business Lunch menu aan. Deze lunch is niet alleen geschikt wanneer je heerlijk wilt genieten, maar ook wanneer jullie haast hebben. Indien nodig zorgen onze chefs ervoor dat jullie eten binnen een tijdsbestek van een uur geserveerd wordt. Bij de zakelijke lunch in Maastricht zitten twee gerechten inbegrepen. Lunchen bij Brandsøn? Dat is dubbel en dwars genieten.

Gedekte Tafel Voor De Zakelijke Lunch

Meer dan een zakelijke lunch

Willen jullie naast de zakelijke lunch ook nog vergaderen in Maastricht? Ook dit is mogelijk bij Brandsøn. Wij creëren met alle gemak een geluidsdichte ruimte voor jullie in ons restaurant. Wij kunnen de ruimte ook voorzien van alle nodige meetingfaciliteiten. Tijdens de zakelijke lunch in Maastricht is er een mogelijkheid om gebruik maken van een led-wall en geluid voor presentaties. Wij leveren het hele pakket en zorgen zo voor een ongedwongen zakelijke lunch. Wanneer jullie met meerdere personen willen dineren, schuiven wij graag wat tafels en stoelen aan elkaar. In onze geluidsdichte ruimte kunnen wij maar liefst 40 personen kwijt. Ideaal voor een vergadering, presentatie of overleg.

Entrée Van De Zakelijke Lunch

Meer bij Brandsøn

Je kan bij ons voor veel meer terecht dan alleen voor een zakelijke lunch in Maastricht. Wij verzorgen namelijk ook zakelijke diners. Dit doen we geheel op maat. Wanneer jullie je graag willen afzonderen van de rest van het restaurant, bieden wij ook de mogelijkheid om een privéplek voor jullie te creëren. Hebben jullie dit als wens? Laat het dan vooral weten bij de reservering. Is er een collega jarig of is er iets anders te vieren? Heb jij nog specifieke vragen over een zakelijke lunch in Maastricht? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Cadeaubon Brandsøn

Brandsøn – dat moet je ervaren. Doe iemand een belevenis cadeau met de Brandsøn-cadeaubon. Kies een mooi arrangement of een vast tegoed. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Valt er iets te vieren? Dan is dit het perfecte moment om de cadeaubon te versturen! Vier en proef het leven, samen bij Brandsøn!

Cadeaubonnen zijn te koop via onze eigen website.

Bekijk alle bonnen

cadeaubonnen-brandson